FiBAN – toiminta alkanut Riihimäellä menestyksekkäästi!

Posted on

Finnish Business Angels Network (FiBAN) aloitti toiminnan Kanta-Hämeessä Riihimäellä yhteistyössä First Round Oy:n kanssa vuoden 2015 alusta. Ensimmäinen pitching – tilaisuus pidettiin tiistaina 27.1. First Roundin tiloissa Riihimäellä. Tilaisuus sujui onnistuneesti, ja paikalla oli runsaasti FiBANin toiminnasta ja enkelisijoittamisesta kiinnostuneita henkilöitä. Paikalla olivat muun muassa FiBANin toimitusjohtaja Jan D. Oker-Blom, puheenjohtaja Jaakko Salminen sekä FiBANin Kanta-Hämeen aluevastaava Yrjö Koskinen. Lisäksi paikalla oli First Roundin johtaja Timo Liukko, joka avasi tilaisuuden, ja muita yritysten sekä paikallisten kumppanien edustajia.

Tilaisuudessa olivat läsnä luonnollisesti myös pitchattavien yritysten edustajat, sekä joukko enkeleitä ja sijoittajia. Tarjoilusta vastasivat Riihimäen lukion reippaat yrittäjyyskurssilaiset.

Tilaisuus piti sisällään mielenkiintoisia puheenvuoroja, sekä FiBANin laajan toiminnan esittelyä. Myös viisi pitchattavaa yritystä esittäytyi tilaisuudessa, jonka jälkeen kiinnostuneet bisnesenkelit ja sijoittajat saivat tilaisuuden esittää heille kysymyksiä. Kysymysten ja selkeyttävien keskustelujen jälkeen FiBANilaiset, ja sijoittajille esitellyt yritykset tutustuivat toisiinsa.

”Tilaisuus oli onnistunut avaus FiBAN-toiminnalle Kanta-Hämeessä ja lähialueilla. Tilaisuutta kohtaan oli osoitettu odotettua enemmän mielenkiintoa ja se vahvisti suuresti enkelisijoittamisen toiminnan aloitusta alueella. Riihimäellä on hyvä, keskeinen sijainti aluetoiminnan toteuttamiseen kasvukäytävän varrella”, toteaa aluevastaava Yrjö Koskinen.

”Suomen eri alueiden korostaminen ja läsnäolo kaikkialla on yksi toimintamme kulmakiviä tänä vuonna. Enkelisijoittaminen on paikallista ja yleensä paikallisilla sijoittajilla on eniten annettavaa alkuvaiheessa olevalle yritykselle” sanoo toimitusjohtaja Jan D. Oker-Blom.

Tilaisuudessa pitchaamassa olleen yrityksen Adusso Oy:n toimitusjohtaja Janne Pitkänen kommentoi: ”Tilaisuuden kaikki esitykset olivat mielenkiintoisia, ja niistä oppi lisää omankin businesscasen esittämisestä. Sijoittajat esittivät konkreettisia kysymyksiä ja olivat selvästi kiinnostuneita yritysten kyvystä rakentaa tuottoisia menestystarinoita.”

FiBAN on kansallinen, voittoa tavoittelematon bisnesenkeliverkosto, jonka tavoitteena on edistää yksityissijoituksia alkuvaiheen potentiaalisiin kasvuyrityksiin. http://www.fiban.org

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s