InvestorEye – innovatiivinen yhteisöpalvelu sijoittajille

Posted on

InvestorEye Oy on aloittanut First Round Oy:n asiakkaana. Yritys on kehittämässä innovatiivista yhteisöpohjaista palvelua yksityissijoittajille, jonka avulla sijoittajat pystyvät verkostoitumaan sekä jakamaan tietoa keskenään. Palvelu mahdollistaa myös sijoitusanalysoinnin joukkopalvelumallina sekä tarjoaa finanssialan palveluyrityksille sekä muillekin yrityksille yhteisökanavan sijoittajiin. Palvelun avulla pyritään myös korostamaan sijoittamisen muitakin arvoja pelkän rahallisen arvon sijasta. Palvelu on tarkoitus lanseerata markkinoille vuoden 2014 aikana.

Lisätietoja www.investoreye.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s