FiBAN ja First Round tuovat lisää rahoitusmahdollisuuksia

Posted on

First Round on mukana seuraavassa FIBANin pitching-tilaisuudessa, joka pidetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla 3.9.2015. First Round on tehnyt yhteistyötä FIBANin kanssa jo vuodesta 2014, mikä on antanut mukana oleville yrityksille mahdollisuuden kasvattaa ja kehittää toimintaansa yksityissijoitusten kautta. Tilaisuuteen valitaan yrityksiä pitchaamaan 20.8. pidettävässä screenaustilaisuudessa. Mikäli olet kiinnostunut pitchaamaan Hämeenlinnan tilaisuudessa ota yhteys FiBANin Hämeen aluevastaavaan Yrjö Koskiseen yrjo.koskinen@wellprofit.fi tai First Round:n Aurora Seppälään, aurora.seppala@firstround.fi

FiBANin toimintaan pääset tutustumaan osoitteessa www.fiban.org

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s