Suomalainen startup keräsi yli 1000 uutta käyttäjää mobiilisovellukseensa yhdessä päivässä!

First Roundin yrityskiihdyttämössä oleva Appchieve onnistui saamaan palveluunsa suomalaisia käyttäjiä yhdessä päivässä yli 1000. Miten tämä on mahdollista? ”Tiesimme, jo alusta alkaen että meille yhteistyö vlogaajien kanssa tulee olemaan mielenkiintoista ja tuovan odotettuja tuloksia, ja näin kävi.” Sanoo Appchieve yhtiön CMO Jan-Mikael Nokelainen.

Olemme juuri saaneet mobiilisovelluksemme markkinoille ja saimme ensimmäisen isomman käyttäjien hankintakampanjan käyntiin suomalaisen Deata-nimisen vlogaajan kanssa. Yhteistyön tarkoituksena oli näyttää, miten sovellustamme voi käyttää näinkin tunnettu vlogaaja ja tehdä saavutuksia, joita hän ei ehkä muuten olisi ”uskaltanut” tehdä elämässään.
Kun ensi kerran tapasimme Deatan, hän innostui ideasta heti ja piti sovelluksestamme. Deata on täysin itse ideoinut, mitkä asiat häntä aidosti kiinnostavat ja mitä hän haluaa kokeilla Appchievessä. Appchieve on jokaisen oma bucket lista saavutuksista, joita haluaa elämässään tehdä. Ja kuten videolla nähty Deata ylitti itsensä upeasti ja teki jotain, joka oli aikaisemmin tainnut vain olla pelottava haave hänelle. ”Olemme huomanneet, että Appchieve luo monelle sellaista sisältöä elämään, jota ei muuten olisi tullut koettua tai nähtyä ja olemme saaneet paljon siitä kiitosta.” Sanoo Appchieve yhtiön CEO Joonas Griesinger.

Olemme suomalainen startup ja olemme lähteneet liikkeelle ajatellen asioita globaalisti. Tarkoituksenamme ei ole jäädä tänne Suomeen, vaikka niin Suomea rakastammekin. Maailmalla on paljon käyttäjiä ja kysyntää tälle tuotteelle. Sovelluksesta löytyy tällä hetkellä jo yli 4000 saavutusta, joita jokainen voi todentaa tehdyksi.
Appchieve etsii parhaillaan kumppaneita. Appchieveä voi lähestya seuraavilla osa-alueilla: yrityksissä tapahtuva asiakassuhteen kehittäminen ja pelillistäminen, yrityksien henkilökunnan palkkiojärjestelmien pelillistäminen, smart cities ajattelu, jossa voidaan todentaa esimerkiksi kaupungin sosiaalipalveluissa asiat tehdyiksi ja täten nostaa yksittäisiä henkilöitä mentoreiksi, tapahtumia, joissa todentaa paikanpäällä käynnit tai pelillistää tapahtuma ja ennen kaikkea käyttäjät, jotka voivat ottaa sovelluksen käyttöön ja löytää itselleen mieluisia asioita omalle bucket listalleen.

Appchieve on suomalainen, vuonna 2016 kolmen kaveruksen perustama startup. Kaikki lähti liikkeelle ajatuksesta tuoda pelimaailmasta tutut saavutukset ja niiden suorittamisesta saatavat palkinnot tosielämään. Tahdoimme luoda alustan, jonka kautta saavutusten todentaminen sekä niiden jakaminen muiden kanssa olisi helppoa. Explore – Achieve – Share.

Appchieve it, or it didn´t happen!
https://www.appchieve.net

Tekstissä kerrottu yhteistyö video: https://www.youtube.com/watch?v=dO9sv4LW1us&t

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *