Asema uudistuu PopUp-tapahtuma 30.11.2017

First Round järjestää yhdessä asemanseudun yrittäjien kanssa Asemanseutu uudistuu popup –tapahtuman Raide Kabinetissa, Asema-aukiolla ja Rauli Mårdin & First Round Oy:n Arts & Gizmos Showroomissa, Riihimäen vanhassa voimalassa ”Piipussa” rautatieasemaa vastapäätä 1. kerroksessa.

Tapahtuman tarkoitus on kehittää ja testata uusia palveluita ja tuotteita, jotka aidosti kiinnostavat junalla matkustajia ja erityisesti työpaikkaliikkujia. Tavoitteenamme on elävöittää asemanseutua, tarjota palveluntarjoajille uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä lisätä ja sujuvoittaa työpaikkamatkustamista junalla. Popupin yhteydessä keräämme myös palautetta junassa matkustajilta.

Mukana tapahtumassa ovat Tapiola, Mehiläinen, AsemaX, InCafe, K-Supermarket Kumela, Lehmustien Juhlatalo, Kehonhuolto Jumissa, JPJ Liikuntakeskus, Tango Wellness, Riihimäen Yrittäjät ja Riihimäen kaupunki. Vastaava tapahtuma toteutetaan myös Seinäjoella 25.11.2017

Tapahtuman aikana ihmiset kutsutaan mittaamaan terveyttään, rentoutumaan minihieronnassa, saamaan parhaimmat neuvot personal trainerilta ja sairaanhoitajalta sekä tutustumaan terveyden alan uusimpiin palveluihin ja tuotteisiin ja ostamaan herkullisia eväitä matkaan tai kotiin.

Raide Kabinetissa Asema-aukiolla on tarjolla glögiä ja piparia ja Arts & Gizmos Showroomista saa Batmanilta eväät iltaan.

Tapahtuman aikana järjestämme nonstop-kuljetuksen Hämeenkadulta asemalle! Lisätietoja tapahtumasta antaa: First Round Oy Pia Bister puh. 050-559 4645, pia.bister@firstround.fi
Asemanseutujen liikkumispalveluiden kehittämispilotin toteuttavat MDI ja First Round Oy yhteistyössä. Pilotit toteutetaan Suomen kasvukäytävä –verkoston Ketterä ja kestävä liikkuminen Suomen kasvukäytävällä –hankkeen tuella. (EARK).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *