Yrityskiihdyttämö

First Round Oy:n yrityskiihdyttämö nopeuttaa ja tehostaa suomalaisten liikeideoiden kaupallistamista ja kansainvälistymistä. Yrityskiihdyttämö on innovatiivinen verkottumis- ja kehittämiskonsepti, jolla tuetaan yritystoiminnan valmistelua ja kehittämistä. Kiihdyttämö tarjoaa asiakkailleen vankkaa asiantuntemusta, dynaamisen toimintaympäristön sekä verkostoitumismahdollisuudet muiden yrittäjien ja sidosryhmien kanssa. Yrityskiihdyttämö tarjoaa palveluitaan yrityksille, joilla on visio, riittävä kyvykkyys, liikeidea, liiketoiminta-ajatus, ymmärrystä kohdemarkkinasta ja jotka ovat valmiita panostamaan liiketoimintaansa ja sen kasvattamiseen.

First Roundin yrityskiihdyttämö keskittyy 100-prosenttisesti asiakasyritystensä liiketoiminnan käynnistämiseen ja liiketoiminnan kasvun kiihdyttämiseen. Laajan yritys-, oppilaitos- ja osaajaverkoston sekä runsaan käytännön kokemuksen avulla kiihdyttämö tukee yritysten kasvua huomattavasti. Tarkoituksena on mahdollistaa kehittämisen eri osapuolien, kuten yritysten, yrityskehittäjien, oppilaitosten, osaamissijoittajien ja mentorien vuorovaikutus. Tiivis yhteistyö sidosryhmistä koostuvan verkoston kanssa tekee yrityskiihdyttämöstä innovatiivisen ja energisen työympäristön.

Kiihdyttämöpalveluiden lisäksi First Round Oy:n kokeneet konsultit ja asiantuntijat ovat käytettävissä jatkuvasti pikaiseen sparraukseen ja neuvontaan, oli kyse sitten rahoituksesta, kirjanpidosta, markkinatutkimuksesta, kansainvälistymisestä, myynnin aloittamisesta tai mistä tahansa aloittavan yrityksen haasteesta.

First Roundin yrityskiihdyttämö on Suomen keskeisen kasvukäytävän HHT:n (Helsinki-Hämeenlinna-Tampere) kiihdyttäjäosaaja. HHT-kasvukäytävä on suotuisa alue yritystoiminnalle sen keskeisyyden, turvallisuuden, sijainnin, osaamisen, palveluiden saatavuuden ja verkostojen rakentamisen helppouden vuoksi. Helsinki-Hämeenlinna-Tampere -akseli on paras sijaintipaikka kansalliselle ja kansainväliselle markkinoinnille ja jakelulle. First Round sijaitsee logistisesti ihanteellisella paikalla aivan Riihimäen rautatieaseman kupeessa Vanhan Voimalan tiloissa helposti käytettävien kulkuyhteyksien päässä.

Yrityskiihdyttämö nopeuttaa ja tehostaa liikeideoiden kaupallistamista ja kansainvälistymistä.  Yrityskiihdyttämö tarjoaa asiakkailleen muun muassa selvityksiä, kuten markkinaselvityksiä ja muita liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä valmistelutoimenpiteitä, sekä sparrausta. Yrityskiihdyttämö voi osallistua myös yrityksen hankkeiden ja kehittämiskohteiden ratkaisujen toteutukseen.