FiBAN laajentaa aluetoimintaansa Kanta-Hämeeseen Riihimäelle

Finnish Business Angels Network (FiBAN) aloittaa toiminnan Kanta-Hämeessä Riihimäellä yhteistyössä First Round Oy:n kanssa vuoden 2015 alusta. FiBANin aluevastaavana toimii Yrjö Koskinen. Ensimmäinen FiBANin tilaisuus järjestetään yhdessä First Roundin kanssa tiistaina 27.1, jonne voivat ilmoittautua kaikki FiBANin toiminnasta ja bisnesenkelisijoittamisesta kiinnostuneet sijoittajat. Yhteistyön tärkeänä tavoitteena on saada paikallisia kasvuyrityksiä toimintaan mukaan ja tuoda FiBANin toimintamalli paikallisten sijoittajien ulottuville. Lisäksi vahvistetaan First Roundin ympärille syntynyttä verkostoa.

Kanta-Hämeen alueen valtti on muun muassa vahva teollisuuden ja sen palvelujen osaaminen, jota voidaan täydentää digitaalisuudella ja uusilla liiketoimintamalleilla. Vahvuutena on myös sujuva yhteistyö eri toimijoiden kanssa, joita ovat muun muassa Hämeen Yrittäjät, Riihimäen-Hyvinkään Kauppakamari ja muut elinkeinotoimijat.

”FiBANin tulo Riihimäelle on jälleen yksi askel kehityksessä Kanta-Hämeen start up -toiminnan kehittämiseen alueella. Toivotamme FiBANin tervetulleeksi. On miellyttävää huomata, että alueemme start-upit kiinnostavat myös sijoittajia.” Toteaa Riihimäen elinkeinojohtaja Mika Herpiö.

”Kahdeksan prosenttia alueemme yrityksistä hakee voimakasta liiketoiminnan kasvua. Näemme, että kehittyvä yhteistyö pääomasijoittajien kanssa tuo alueellemme rahan lisäksi tarvittavaa osaamista ja verkostoja”, painottaa Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka.

”Pääomasijoitusyhtiö Vanaja Capital Oy sijoittaa Kanta-Hämeessä toimiviin kasvuyrityksiin. Toimimme yhteystyössä muiden rahoittajien kanssa. Olemme Fibanin yhteisöjäsen ja haemme yhteisiä sijoituskohteita myös Fibanin toiminnan kautta”, kertoo toimitusjohtaja Juha Jekunen.

Yhteistyöhön liittyen First Round järjestää Riihimäellä 27.1. businessenkeliseminaarin. Seminaarin tarkoituksena on kertoa Fibanin toiminnasta, bisnesenkelisijoittamisesta ja sen menestystekijöistä. Lisäksi tavoitteena on saattaa yhteen potentiaalisia kasvuyrityksiä sekä yksityissijoittamisesta kiinnostuneita henkilöitä yrityspitchauksien kautta. Tilaisuuden tarkoituksena on myös edistää alueellista vahvaa elinkeinotoimintaa sekä yrittäjyysverkostoitumista.

Lisätietoja:

FiBAN on kansallinen, voittoa tavoittelematon bisnesenkeliverkosto, jonka tavoitteena on edistää yksityissijoituksia alkuvaiheen potentiaalisiin kasvuyrityksiin. www.fiban.org

FiBAN aluevastaava: Yrjö Koskinen, (0400) 327 279, yrjo.koskinen@wellprofit.fi

First Round: Timo Liukko, (040) 701 2272, timo.liukko@firstround.fi


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s