Showroom

Rauli Mård & First Round Showroom

Idea showroomista syntyi viime toukokuussa, kun kansainvälisesti tunnettu taidemaalari Rauli Mård ja uusia liiketoimintoja kehittävän First Roundin Timo Liukko tapasivat hakiessaan uusia tiloja. Syntyi idea tilasta, jossa kohtaavat taide, teknologia ja digitaalisuus. Arvoina ovat rohkeus, edelläkävijyys ensimmäisen aallon harjalla sekä kansainvälisyys.

 

Showroom on jatkuvasti kehittyvä ja muuntuva ja siellä voi testata ennakkoluulottomasti uusia hullujakin ideoita. Tila tarjoaa tapahtuma- ja kohtaamispaikan toimien tukikohtana kansainvälisille tai kansainvälisyyttä hakeville tapahtumille ja hankkeille. Tavoite on koota yhteen henkilöitä ja yrityksiä tekemään mahdottomistakin asioista totta. Tie tähtiin ei kulje yksin.

 

Showroomissa tapahtuu:

Asemanseutu uudistuu 30.11.2017

Tule mittaamaan terveytesi, saamaan parhaimmat neuvot personal trainerilta sekä tutustumaan terveyden alan uusimpiin palveluihin ja tuotteisiin. Arts & Gizmos Showroomista saat Batmanilta herkulliset eväät matkaan tai kotiin.
 
Tutustu samalla esineiden internetin ratkaisuihin, jotka auttavat elämää ja mullistavat maailmaa. 
Arts&Gizmos on avannut yhteistyössä Small Data Gardenin kanssa esineiden internetin testiverkon. Tule katsomaan, kuulostelemaan ja keskustelemaan, miten maailma on muuttumassa ja mitä käytännön sovelluksia on olemassa niin kodin, työn, teollisuuden, kiinteistöjen tarpeisiin.

First Roundin yhdessä riihimäkeläisten yrittäjien kanssa järjestämässsä Asemanseutu uudistuu PopUp –tapahtuma järjestetään Raide Kabinetissa, Asema-aukiolla ja Rauli Mårdin & First Round Oy:n Arts & Gizmos Showroomissa, Riihimäen vanhassa voimalassa ”Piipussa” rautatieasemaa vastapäätä 1. kerroksessa.

Mukana tapahtumassa ovat Tapiola, Mehiläinen, AsemaX, InCafe, K-Supermarket Kumela, Lehmustien Juhlatalo, Kehonhuolto Jumissa, JPJ Liikuntakeskus, Tango Wellness, Riihimäen Yrittäjät ja Riihimäen kaupunki.

Tervetuloa viettämään torstai-iltaa seurassamme!

Lue lisää: https://www.facebook.com/events/146972056029430/

 

Avajaiset 7.6.2017
Yli sata kutsuvierasta todisti 7.6.2017 pidetyissä avajaisissa, kuinka taide, teknologia, älykkäät järjestelmät, kansainvälisyys ja yhteisöllinen luovuus kohtasivat Rauli Mårdin ja First Roundin Showroomissa.

  

Tästä Show alkaa, joten pysykää kuulolla.