Yritys

Kasvun kiihdytykseen ja rahoitukseen

First Round Oy on yrittäjävetoinen kehitysyhtiö ja yrityskiihdyttämö, jonka asiantunteva tiimi tarjoaa startup– ja muille yrityksille palveluja uusien liiketoimintojen kehittämiseen, kasvuun ja kasvurahoituksen hakemiseen.

Erityisosaamistamme ovat digitaalisuus ja sen avulla uusien liiketoiminta-alueiden luominen. Asiakkaitamme ovat kaikki nopeaan kasvuun tähtäävät yritykset, joilla on vahva halu ja tahto kehittää uutta liiketoimintaa käyttäen erityisesti uusia käänteentekeviä teknologioita ja liiketoimintamalleja.

First Roundin tiimin kokemuspohja ja verkostot sekä Suomessa että maailmalla antavat konkreettista hyötyä yrityksille. Lisäksi kokemus rahoituksesta, sen hausta sekä kannattavasta käytöstä auttavat yrityksen kehitystä sen eri elinkaaren vaiheissa. Seuraamme jatkuvasti asiakasyritystemme tarpeita ja kokoamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa osaamista ja verkostoja yritysten yhteiskehittämiseen ja kokemusten vaihtoon.

Yritys sijaitsee strategisesti tärkeällä paikalla: Riihimäellä, Suomen kasvukäytävän varrella. Tällä alueella sijaitsee 40 % maan työpaikoista ja siellä tehdään noin puolet maan yritysten liikevaihdosta.