Palvelut

Kiihdyttämöpalvelut

Onko tavoitteenasi menestyä ja kansainvälistyä nopeasti? Kiihdyttämöpalvelumme sopii erityisesti startup-yrityksille, mutta myös muille, jotka haluavat kasvattaa ja uudistaa liiketoimintaansa. Palvelussa tarkennamme pitkäjänteisesti yhdessä yrityksen kanssa suunnitelmia ja tekemistä, autamme yritystä saamaan aloitusvaiheen rahoituksen, kehittämään tuotteet valmiiksi ja myytäväksi, saamaan ensimmäiset asiakkaat sekä hakemaan parhaat tavat kasvaa ja yleensä myös kansainvälistyä. Tuemme strategioiden lisäksi erityisesti käytännön asioissa.

Palvelu toteutetaan kuukausimaksulla ja pienellä palkkiolla kasvun toteutumisesta. Palvelusopimuksen kesto on tyypillisesti kaksi vuotta. Palveluun voivat hakeutua kasvua haluavat yritykset ja tiimit.

 Liiketoimintaidean analysointi
Alkurahoituksen hankkiminen
Yritys-, oppilaitos- ja osaajaverkoston hyödyntäminen
Markkinaselvitykset ja muut liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät valmistelutoimenpiteet
Tuotteistaminen, myynnin kehitys ja kansainvälistyminen

Kasvurahoituspalvelut

Haluatko varmistaa yrityksesi rahoituksen saamisen? Kasvurahoituspalvelussa haemme yritykselle sopivat rahoitusvaihtoehdot verkostostamme. Toimimme muun muassa FiBANin kanssa, joka on suomalainen, kansallinen yksityissijoittajayhdistys. Olemme olleet FiBAN jäsenen ja Kanta-Hämeen toimipiste. Tämän jälkeen toiminta on kasvanut ja kehittynyt aktiivisesti. Meillä on lisäksi muita yksityisiä ja julkisia rahoittajia verkostossamme, joiden kautta yritys voi hakea kasvurahoitusta.

Yrityksen perustietojen analysoinin
Tietojen täydentäminen – NO GO / YES GO päätös rahoitushaulla
Toimeksiantosopimus
Sijoittaja materiaalien valmistelu ja sijoittaja yhteydenotot
Neuvottelut ja rahoitus

Yrityspalvelut

Haluatko uutta liiketoimintaa digitalisaation, markkinointitoimenpiteiden ja rahoituksen avulla? Vakiintuneet yritykset voivat uudistua ja kehittää uutta liiketoimintaa startupien avulla. Autamme vakiintuneita yrityksiä hakemaan ja seulomaan sopivat startupit sekä käyttämään sopivia yhteistyömalleja startupien kanssa. Palvelu sopii kaikille vakiintuneille yrityksille, jotka haluavat kehittää uutta bisnestä uudella tavalla. Esimerkiksi digitaalisessa liiketoiminnassa ja nettipalveluissa startupit voivat kehittää ja testata uskomattoman nopeasti uusia palveluja.

Yrityksen tarvekartoitus
Startup-yritysten haku ja valinta
Yhteistyömallin suunnittelu